Praktijk informatie

- locatie

- werkwijze

- tarieven

- vergoedingen

- beroepsvereniging

De praktijk is aangesloten bij Therapeuten Collectief Top PsySo

(www.top-psyso.nl)

praktijkfoto.jpg

De praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum "de Poort van Borne" en is gelegen op de tweede verdieping van de voormalige Theresiakerk in Borne.  Parkeren is gratis, er is een lift en invalidentoilet aanwezig.

Op mijn spreekuren zie ik cliënten in alle leeftijden met uiteenlopende klachten en vraagstukken.


Mijn specialisaties zijn: 
- Prikkelverwerking bij Hoog sensitiviteit 
- EDS (hypermobiliteit) 
- Ontregelde balans 
- Acceptatie vraagstukken


Humanistische benadering
Met mijn expertise en kennis kijk ik naar jou, jouw klacht en de omstandigheden waarin je nu bent en hoe de klachten zijn ontstaan. Jouw klacht of vraag ontstaat meestal niet zomaar. Er is vaak meer aan de hand en de verschillende factoren houden de klachten in stand of verergeren deze juist. Je kunt hierdoor minder goed herstellen, je voelt je minder fit, je ervaart meer pijn en/of vermoeidheidsklachten dan nodig en/of er ontstaan meer mentale klachten. Ook heeft dit weer invloed op jouw sociaal functioneren. 

Tijd om daar iets aan te gaan doen!
Er zijn verschillende manieren om jou en jouw energie weer in beweging te brengen. Ik gebruik een humanistische benadering waarin veel ruimte is voor hoe jij de wereld ervaart. De nadruk van ligt op het verminderen van jouw klachten, het identificeren van stressoren en het aanpakken van ervaringen uit het verleden.

Soms worden klachten niet beter door een chronische ziekte, aandoening  of schade die in het lichaam is ontstaan en is het nodig om  je nieuwe ik te leren accepteren en te ontdekken wat dit inhoudt en hoe jij je leven opnieuw mag gaan inrichten. Ook daarvoor kun je in mijn praktijk terecht..


Wil je eerst meer weten of kort kennismaken? 
Je kunt vrijblijvend via de chat op de site, mail of bellen zodat we kort kunnen bespreken of ik jou kan helpen. 

Het Eerste consult:
Na een uitgebreide intake van 1 uur waarin jij jouw verhaal deelt en ik je vragen stel over je huidige situatie, leefgewoontes, familie geschiedenis en belangrijke ervaringen die je hebt meegemaakt formuleren we jouw hulpvraag. Hierna stel ik samen met jou een behandelplan, inclusief behandel frequentie op en plannen we de vervolg afspraken in.

Tarieven & vergoedingen

Prijze

Prijzen 2021:

Consult 30 min,  €   45,-*

Consult 60 min. €    65,-*

Consult 90 min. €  100,-*

Let op!!  Prijzen per 1 januari 2022

Consult 30 min,  €   50-*

Consult 60 min. €    70,-*

Consult 90 min. €  110,-*

Intake 60 min.    €   70,-*

​Consulten aan huis of op lokatie: prijs in overleg.

Vergoedingen:

De praktijk is aangemeld bij de beroepsvereniging VVET en daardoor ook aangesloten bij de geschillen en klachten commissie van Quasir.

 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is er de mogelijkheid (een deel van) de behandeling vergoed te krijgen. Kijk goed naar de voorwaarden of neem vooraf contact met je verzekering op of kijk op deze lijst: 

https://www.vvet.nl/voor-consumenten/vergoeding-zorgverzekeraars/

*Behandelingen met Energetische Therapie zijn vrijgesteld van BTW.

Praktijk Karen de Moor is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 70376565

De AGB codes zijn: 90107420 / 90066584

BTW nummer: NL01859315B96

Karen de Moor is register therapeut en aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen, verzekeringen en klachtencommissies: