top of page

Energetische Trauma Therapie

Life-events, trauma's, ervaringen, herinneringen alles wat je meemaakt in jouw leven wordt bewust en onbewust opgeslagen in je lichaam en als beleving in jouw gedachten. Als een herinnering, een waarschuwing en/of als een bescherming.

Als dit in de weg komt te staan van jouw huidige functioneren of het creëren van je toekomst, dan is het tijd om dit te behandelen, los te laten en op te lossen.

In de therapie werken we niet met een specifiek doel, maar gaan we de opgeslagen informatie verwerken. Een combinatie van energetisch behandelen, gesprekken en oefeningen ontdekken we samen wat er gevoeld, geanalyseerd en/of losgelaten mag worden.

De behandeling

Vanuit een veilige plek, die we samen creëren, gaan we op onderzoek in jou en ontdekken we de blokkades en belemmeringen die je nu tegenhouden.

We starten met hoe jij kunt omgaan met emoties; een nieuwe vorm van emotieregulatie, zodat jij kundiger wordt in het ervaren van emoties en leert hoe je hierdoor heen kan komen met behulp van jouw eigen hulpbronnen.

Vervolgens sporen we samen de blokkades op en ontdekken we nieuwe inzichten die het beeld completer maken.

Tijdens de behandeling leer je hoe je jouw automatische reacties kunt reguleren en creëren we ruimte om te groeien.We kijken naar de helpende en belemmerende overtuigingen, systeemfactoren, triggers en jouw toekomst visie.

Vrouw die in het veld

Voor wie is deze vorm van therapie geschikt?

Voor wie is deze vorm minder geschikt:

- als je gedissocieerd bent

- als je in een psychose zit

- je niet in contact kunt komen met voelen

IMG_3326.jpeg
bottom of page