Cute Girl

Therapie

Hoe bereik je nu een andere uitkomst, krijg je vat op hoe jij je voelt en kun je actief werken aan jouw hulpvraag?

Verschillende interventievormen, zoals A.C.T. en Energetische Therapie helpen je met het krijgen van inzichten en geven je handvatten voor het actief veranderen van jouw omstandigheden, denkwijzen en patronen.

ACT: Acceptance & Commitment Therapy

Hoe kun je de impact en invloed van pijnlijke gedachten en gevoelens verminderen (acceptatie) en tegelijkertijd actie ondernemen om een rijk, compleet en betekenisvol leven op te bouwen (commitment)?

Door de gesprekken, oefeningen en activiteiten ga jij actief aan aan de slag om een nieuwe zelfgekozen invulling te geven aan jouw leven.

Doel: het vergroten van jouw psychologische flexibiliteit.

Massage Table

Energetische Therapie*

Balans vinden in jouw externe en interne wereld is een echte "doe" vaardigheid. Leer weer te ontspannen op fysiek en mentaal niveau en herstel de regie in jouw keuzes en manier van handelen.

 

Door het optimaliseren van de doorstroming in jouw energiebanen laat je steeds meer ballast achter en kun jij je blik steeds meer richten op de toekomst en hoe je deze zou willen indelen.

Je kunt ook een behandeling inplannen puur voor ontspanning en zelfzorg. 

Empty Chairs

Hoogsensitiviteit (psycho)  - Educatie

Hierin leer jij en eventueel de mensen om jou heen, meer over jouw hoog sensitiviteit of vraagstukken waar je mee zit. Door te begrijpen wat er in je hoofd of lichaam gebeurd  is het al een stuk makkelijker om hier mee te leren omgaan en rekening te houden met wat jij nodig hebt. Zo leer je ontdekken wat je allemaal al doet om dit te verbeteren of hoe je het juist in stand  houdt waardoor het soms onnodig erger wordt.

Support Groups

Groepslessen -Moments

Gewoon fijn met jezelf aan de slag omdat jij je wilt ontwikkelen en wilt groeien in je mogelijkheden. Speciaal daarvoor zijn er de laagdrempelige groepslessen waarin je met verschillende tools aan de slag gaat.

Ideaal geschikt voor hoog sensitief en sensitieve mensen.

- weerbaarheid

- balansherstel

- groepstraining

Kijk op de pagina Moments