Cute Girl

Therapie

Hoe bereik je nu een andere uitkomst, krijg je vat op hoe jij je voelt en kun je actief werken aan jouw hulpvraag?

Verschillende interventievormen, zoals A.C.T. en Energetische Therapie helpen je met het krijgen van inzichten en geven je handvatten voor het actief veranderen van jouw omstandigheden, denkwijzen en patronen.

ACT: Acceptance & Commitment Therapy

Hoe kun je de impact en invloed van pijnlijke gedachten en gevoelens verminderen (acceptatie) en tegelijkertijd actie ondernemen om een rijk, compleet en betekenisvol leven op te bouwen (commitment)?

Door de gesprekken, oefeningen en activiteiten ga jij actief aan aan de slag om een nieuwe zelfgekozen invulling te geven aan jouw leven.

Doel: het vergroten van jouw psychologische flexibiliteit.

Massage Table

Energetische Therapie*

Balans vinden in jouw externe en interne wereld is een echte "doe" vaardigheid. Leer weer te ontspannen op fysiek en mentaal niveau en herstel de regie in jouw keuzes en manier van handelen.

 

Door het optimaliseren van de doorstroming in jouw energiebanen en lagen, laat je steeds meer ballast achter en kun jij je blik steeds meer richten op de toekomst en hoe je deze zou willen indelen.

Leer weer vertrouwen op jouw eigen lichaam, gevoel en intuïtie.

Je kunt ook een behandeling inplannen puur voor ontspanning en zelfzorg. 

Hoogsensitiviteit mentor

Ben je vaak overprikkeld of moe? Heb je fysieke klachten en het gevoel achter de feiten aan te lopen? Ken je het gevoel dat je geen of weinig controle hebt?

Gefeliciteerd! Jij hebt een prachtig talent:

Hoogsensitiviteit!

Alleen heb je deze nog niet leren toepassen, zodat deze voor jou, in plaats van tegen jou, gaat werken.

Als HSP-mentor begeleid ik jou in een "personalized" traject om met jouw hoog sensitiviteit om te gaan en hierin het talent te ontdekken zodat jij het maximale uit een dag leert halen.

Hand by the Sea

Acupressuur & Qigong Therapie

In mijn praktijk worden deze behandelingen uitgevoerd door Siu de Moor.

 

Acupressuur:

Er wordt aan jouw energiebanen gewerkt door het stimuleren van de accupunctuur punten. Dit wordt met de handen uitgevoerd.

Qigong Therapie

Oefentherapie waarin jij leert werken met jouw energiebanen. Waarbij ademhaling en lichaamshouding essentieel zijn.