top of page

Acupressuur / Tuina

Het manueel in beweging brengen van energie in de meridianen.

Acupressuur / Tuina

Deze behandelmethode vindt zijn oorsprong in de oosterse geneeswijze en word ingezet voor diverse gezondheidsbevorderende effecten. De energiebanen die meridianen worden genoemd, worden manueel in beweging gebracht en zo worden fysieke klachten voorkomen. Indien er reeds klachten bestaan zoals migraine, eczeem en burn-out kan acupressuur worden ingezet om de betrokken energie trajecten in het lichaam weer in balans te krijgen en zo de klachten te verminderen.

Meridianen

In ons lichaam bevinden zich 12 meridianen die corresponderen met diverse organen. Elke meridiaan heeft verschillende punten die elk een eigen betekenis en werking heeft. Een verstoring hierin betekent dat het lichaam niet optimaal kan functioneren en/of negatieve effecten heeft op het mentale welbevinden.

Intake

Tijdens de intake wordt een inventarisatie gemaakt van aanwezige klachten, aanwezige verstoringen en wordt er een behandelplan opgesteld.

Behandeling

Bij acupressuur wordt gebruik gemaakt van druk uitoefenen en masseren van de specifieke acupressuurpunten en trajecten in het lichaam. Behandelingen zijn inclusief motiverende en inzichtgevende gespreksvoering.

Acupressuur nekmassage
reflexologie

Wie is Siu de Moor? 

Siu is traditioneel opgeleid  in China en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen met acupressuur / Tuina, opleiden en begeleiden van TaiChi en QiGong docenten en trainers.

Tarieven

Behandeling acupressuur 70,- 

Deze behandelingen zijn inclusief btw en komen niet voor vergoeding in aanmerking!

bottom of page